Известие

Collapse
No announcement yet.

Скъсан ремък 1.9 jtd 16v

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скъсан ремък 1.9 jtd 16v

Здравейте колеги имам лек въпрос. Има ли защита двигателя на колата при скъсване на ангренажния ремък на 1.9JTD 16V - 2002 г. че днес ми се скъса и да знам дали да почвам да .............

Първоначално публикувано от bubcho.2 Покажи съобщение
    Здравейте колеги имам лек въпрос. Има ли защита двигателя на колата при скъсване на ангренажния ремък на 1.9JTD 16V - 2002 г. че днес ми се скъса и да знам дали да почвам да .............
    Почвай да ...

Comment

Aха значи почват големите ядове и ако не е тайна за какви суми става на въпрос че нещо не съм наясно

Comment

Aха значи почват големите ядове и ако не е тайна за какви суми става на въпрос че нещо не съм наясно
        Относително е. Гледката може да е с различни измерения. Едва след разглобяване. Ама имай една хилка под ръка все пак

Comment

Пффф то колата не струва толкова че за хилядарка да говорим

Comment

На части

Comment

1.9 16 мисля че няма 2002ра, уточни точно кой двигател е ? Ако е този който си посочил и не е скъсала на някакви сериозни обороти си само за някоя кобилица и си на целата газ. Цецко ако слушаш може да си срежеш вените напреки
              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 22:37.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

ееееее, аз не искам да му казвам 100лв. щото после ще ме псува. А накрая на 2002 пускат 16V дори със старата физиономия, но вътрешен фейс

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                  ееееее, аз не искам да му казвам 100лв. щото после ще ме псува. А накрая на 2002 пускат 16V дори със старата физиономия, но вътрешен фейс
                  Не споря, там някъде е пускането на 16в. дизела, ноооооо понякога се минава само с нов каиш и някоя друга кобилица.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ми колата е скъса някъде на около 2200 до 2400 оборота. И не знам как да разбера коя разновидност е двигателя на капа отгоре пише това 1.9 JTD 16 V - 140 коня е двигателя с 6 скорости, дано ви помогне таззи информация

Comment

Цена скоростна кутия

Comment

Ами гледаш моя пост за до към 1000лв. Твоят двигател няма кобилици, а доста клапани. Сваляне на глава и гледане на поражения. Има случай да отиде и надолу към коляновия вал. Така, че в момента всичко е гадаене на боб.
                        Ти сменял ли си ремък, кога и с какъв? А водната помпа?

---------- Post added at 07:29 ---------- Previous post was at 07:29 ----------

Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
                        Цена скоростна кутия
                        Ей каква си ми хиена

Comment

Здравей колега! Зависи как ще правиш колата? Защото някой би я закърпил за 300-400 лева и след това другия собственик да и бере ядовете. За мен това е неприемливо решение, и за това моята я превих както си трябва.
                          Като пари излезе 1100 лева, но това е със зверски отстъпки и без пари за работата. Иначе клиентска цена закова на 2500+. Но аз смених и сегменти, биелни лагери и турбина, те са около 700-800 лева(за клиента). Останалото са части по главата и работа. Успех с ремонта.
                          Alfa Mito 1.4
                          156 2.0 155 ex
                          156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Ами гледаш моя пост за до към 1000лв. Твоят двигател няма кобилици, а доста клапани. Сваляне на глава и гледане на поражения. Има случай да отиде и надолу към коляновия вал. Така, че в момента всичко е гадаене на боб.

Ей каква си ми хиена
                            Пак се изказваш леееееко неподготвен. Този двигател има баш кобилици, а на теб явно не ти е ясно. Показвам: http://axm-auto.com/index2.php?searc...&prod=0&edit=1
                            Last edited by thecleaner; d.m.y г., 14:33.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ей каква си ми хиена
                              хихихихи

Comment

Working...
                              X